Klockarfallets Katthotell

Vi använder Feliway  www.feliway.com

Klockarfallets Katthotell är ett litet ställe beläget i lugn och lantlig miljö 1 mil från Skärblacka, vi har 3 mil till Norrköping och Linköping, 2,5 mil till Finspång. Här får din ögonsten omtanke och tillsyn.

Vi tar emot katter över 6 månader. Vi tar inte emot okastrerade hankatter över 8 månader

Vi har 20 rum för katterna och alla är större än jordbruksverkets rekommendationer. Alla är godkända för minst 2 katter.

Vi har även en större “svit” på ca 8 kvadrat + utegård.

18 av rummen har utgång via kattlucka till ett uterum som är inrett med klätterträd o hyllor att sitta på.

Två av rummen har möjlighet att öppna upp till rum utan uteplats. Katten får då två rum + utegård.Kostnaden blir då ordinarie pris + 100kr/dag

För att det ska bli så lugnt o bra som möjligt för katterna vill jag ha bestämda tider för hämtning o lämning. Mellan kl 8.00-9.00 på fm och mellan kl 17-18 på em. Alla tider efter överenskommelse. Tänk på att passa tiden, blir ni sena så slå en signal.

För att få bo hos oss behöver katten vara vaccinerad mot kattpest och kattsnuva. Vacc mot kattsnuvan får inte vara äldre än ett år och inte senare än två veckor innan vistelsen hos oss.

Incheckning

Vi skriver inackorderingsavtal när katten lämnas.

När du lämnar din katt tar du med kattens vaccinationsintyg samt en filt eller liknande så den känner sig hemma, även leksaker om den vill. Vill katten bli borstad eller kammad ta med egen borste. Ta med egen mat så det blir så lite förändring som möjligt. Vi har matskålar och kattlådor .

Katten behöver inte vara försäkrad för att bo hos oss, men det kan snabbt bli stora kostnader om katten blir sjuk. Om din katt blir sjuk  tar jag den givetvis till veterinär oavsett om den är försäkrad eller ej. Som kattägare förbinder du dej vid incheckningen att betala alla uppkomna kostnader för veterinärvård samt resor i samband med veterinärbesök.

Priser

1 katt 175kr/dag

2 katter 250kr/dag

3 katter 300 kr/dag

Sviten 350kr/dag

 

All betalning görs i förskott via faktura eller kontant/swish vid incheckning. Bokad plats betalas till fullo även om vistelsen avbryts i förtid.

Minimikostnad  är 3 dagar.( Naturligtvis går det att lämna katten mindre än 3 dagar , men minsta kostnaden är för 3 dagar.)

Alla priser är inkl. moms o vi har F-skatt.

Vi är givetvis godkända av Jordbruksverket/Länsstyrelsen